Profil tvrtke

Kvaliteta

Partneri

Servis

Novosti i akcije

Video prezentacija

Za arhitekte i investitore

Partneri

Teckentrup GmbH

Teckentrup GmbH je jedan od vodećih svjetskih proizvođača vrata.
Tako u svojoj ponudi imaju prvoklasne proizvode u koje spadaju:

Tvrtka se odlikuje 75-godišnjim poslovanjem koje je prepoznato kako u Njemačkoj tako i diljem svijeta gdje uspješno posluje preko svojih zastupnika na svim kontinentima. Odlike tvrtke su stručnost, kvaliteta, preciznost izrade te velika posvećenost sigurnosti proizvoda u službi korisnika.

Pogledajte si internet stranicu proizvođača Teckentrup GmbH..http://www.teckentrup.co.uk/Marantec GmbH

TEKLA vrata d.o.o. također zastupa Njemačku tvrtku Marantec GmbH s čijim proizvodima pokriva segment pogona i upravljanja
Tako iz Marantec-ovog programa može ponuditi pogone i upravljanje za:

Tvrtka Marantec na čelu sa svojim vlasnikom Michaelom Hörmannom već je dugi niz godina vodeći proizvođač pogona u svijetu, a to svakako potvrđuje nagrada na posljednjem sajmu Tehnike i pogona u Stuttgartu gdje osvajaju nagradu za novu generaciju garažnih pogona serije Blueline koju krasi niska potrošnja električne energije.Tvrtka TEKLA vrata d.o.o. se uz sjedište u Zagrebu te predstavništvo u Splitu također ponosi i razgranatom mrežom zastupnika, čime pokriva prostor čitave RH. Tako ima predstavništva u Zadru, Dubrovniku, Puli, Crikvenici, Slavonskom Brodu, Đakovu i Koprivnici.

Pogledajte si internet stranicu proizvođača Marantec GmbH..http://www.marantec.com/Sommer

SOMMER Antriebs- und Funktechnik GmbH
TEKLA vrata d.o.o. zastupa Njemačku tvrtku SOMMER Antriebs- und Funktechnik GmbH s čijim proizvodima pokriva segment pogona i upravljanja
Tako iz Sommer-ovog programa može ponuditi pogone i upravljanje za:

Tvrtka Sommer je renomirani njemački proizvođač pogona i automatike, a od 2013. godine dio Sommer grupacije postaje i poduzeće DOCO international b.v. renomirani proizvođač okova i komponenti za vrata.


Pogledajte si internet stranicu proizvođača Sommer..http://www.sommer.eu/en/

Pirnar

TEKLA vrata d.o.o. je ekskluzivni partner visokokvalitetnog Slovenskog proizvođača ulaznih vrata iz aluminija Pirnar d.o.o.. Pirnar se na europskom tržištu nametnuo kao jedan od vodećih proizvođača ekskluzivnih ulaznih vrata, a svojom kvalitetom izrade, završne obrade i inovativnosti modela kao što su modeli serije ULTIMUM koji su jedinstveni na tržištu.
Dokaz visoke kvalitete modela vrata Pirnar je dokaz proboj proizvođača na zahtjevno tržište zapadne Europe (Njemačka, Italija, Belgija, Francuska…) koje čini preko 80% prodaje poduzeća.

Pogledajte si internet stranicu proizvođača Pirnar..http://www.pirnar.siKneer Südfenster

Kneer-Süddfenster je još jedan od renomiranih partnera koje zastupa poduzeće Tekla vrata d.o.o. u Republici Hrvatskoj. Time je upotpunila i segment vanjske stolarije za stambene objekte. Kneer-Süddfenster u svojoj ponudi ima stolariju drvo i drvo-aluminij te, kao pioniri u tom segmentu, jedni su od vodećih u implementiranju najnovijih tehničkih rješenja u proizvodnji drvene i drvo-aluminij stolarije. Svojim raznim modelima stolarije pružaju kupcu mogućnost odabira i prilagodbe stolarije stilu gradnje objekta, kao npr. moderna linija MODERN ili tradicionalnija CONTUR.

Pogledajte si internet stranicu proizvođača Kneer Südfenster..http://www.kneer-suedfenster.de/


Kontaktirajte nas za više informacija o suradnji s nama.Tekla vrata d.o.o.
Fra Dominika Mandića 1, 10360 Sesvete

Tel: 01 7890 200
Telefax: 01/ 20 02 043
e-mail: prodaja@tekla.hr

POSLOVNICE:

Poslovnica Split
Vukovarska 168 a, 21000 Split

Tel:021/473-865
Fax:021/274-459
GSM: 099/241-7111
e-mail: split@tekla.hr

Poslovnica Zadar:
Antuna Barca 3G, 23000 Zadar

Tel:023/240-253
Fax:023/318-120
GSM: 098/330-700
e-mail: zadar@tekla.hr

Izjave zadovoljnih kupaca