Referentna lista

Foto galerija

Izjave zadovoljnih kupaca

Referentna lista

VMD promet d.o.o, Zagreb

Građevinska tvrtka koja je svojim projektima podigla standarde na jedan viši nivo te svojim projektima plijeni pažnju i divljenje te ugled među strukom.

Ekskluzivno stambeno naselje Babonićeva ulica (Šalata), Zagreb

Poslovni objekt VMD centar, Radnička cesta, Zagreb

Stambeno poslovni objekt Vukovarska-Folnegovićeva-Radnička, Zagreb

Poslovno stambeni objekt, Budmanijeva ulica, Zagreb

Stambeni objekt, Zadar- ReljaMercedes AUTOline, Zadar

Sam izgovor riječi Mercedes odaje kvalitetu i trajnost. Kako sama marka Mercedesa predstavlja najvišu klasu tako ni prilikom opremanja prodajno servisnog salona ništa nije prepušteno slučaju te je sva ugrađena oprema birana iz najviše klase. Među ostalima su ugrađena industrijska sekcijska vrata tip SLW poduzeća TEKLA vrata d.o.o. koji su objektu dodatno naglasili elegantan izgled, a korisnicima pružili sigurno korištenje.Same Deutz Fahr Kombajni, Županja

Jedan od najvećih proizvođača kombajna, traktora i strojeva u svijetu je na svome proizvodnom pogonu u Županji na sve objekte ugradio industrijska vrata TEKLA vrata. Koliko znači robusnost, trajnost i sigurnost prilikom korištenja vrata prepoznali su u tom pogonu pošto s istim načinom i filozofijom pristupaju izradi svojih proizvoda.Pirotehnika MIRNOVEC, SamoborMETRO CASH & CARRY, Rijeka

Svjetsko poznati trgovački lanac prepoznao je te pronašao u ponudi TEKLA industrijskih vrata kvalitetu koja može zadovoljiti njihove zahtjeve visoke frekvencije korištenja.Hrvatske Auto Ceste d.d.

COPK PerušićT- HT (Hrvatski Telekom), ZagrebPARTING d.o.o, Zagreb

Parting je svakako jedno od građevinskih poduzeća koji bilježe konstantni rast koji dokazuju svojim svakim novim projektom. Uz korištenja usluga i proizvoda TEKLA vrata d.o.o. na svojim projektima, poduzeće PARTING d.o.o. je i na svojoj upravnoj zgradi ugradilo garažna vrata TEKLA vrata.

Upravna zgrada Špansko

Poslovna zgrada GORICA KAMEN – Baštijanova ulica

Stambena zgrada Laščinska ulica

AUTO BAČIĆ / STAMBENA ZGRADA-GAJŠČAK

Stambena zgrada Sesvetski Kraljevec
ELGRAD d.o.o. - Logistički centar, Lekenik

Na svom logističkom centru u Lekeniku tvrtka Elgrad je ugradila industrijska rolo vrata TEKLA vrata koja su im omogućila nesmetani prolaz i korisnu visinu iznad otvora, a idealna su bila za ugradnju na šatorski objekt, budući da sam ovjes vrata nije bilo moguće pričvrstiti za krovnu konstrukciju, što kod rolo industrijskih vrata nije potrebno jer cijelu težinu vrata nosi podkonstrukcija na otvoru vrata.
Remont i održavanje pruga d.o.o., Zaprešić

Poduzeće je koje je dokazano u gradnji, remontiranju i održavanju željezničkih pruga, industrijskih i specijalnih kolosijeka, organizaciji i nadzoru izvođenja radova te u održavanju mehanizacije za radove na željezničkim prugama. Korisnici su industrijskih TEKLA vrata koja svojom čvrstoćom omogućuju svakodnevno korištenje.Staklarstvo PILETIĆ d.o.o., Zagreb

Poduzeće Staklarstvo Piletić d.o.o. odlikuje se vrhunskom proizvodnjom stakla i staklarskih proizvoda. Kako svojim proizvodima zadovoljavaju najviši standard u kvaliteti i dizajnu tako su i za svoju proizvodnu halu odabrali industrijska sekcijska vrata tip SW, mikroprofilirane površinske strukture poduzeća TEKLA vrata i time zadržali elegantan izgled.

Stambeni objekt, Veliko Polje

Proizvodni pogon i upravna zgrada, Veliko Polje
IDM OPREMA d.o.o., - proizvodna hala, Vrbovec

Mato EL-DE d.o.o. Ivanić Grad


DUNAPACK valoviti papir d.o.o., Zabok

Jest najveći svjetski proizvođač papira i materijala za pakiranje na svome proizvodnom objektu u Zaboku. Kako je sam utovar i distribucija u velikim količinama tako je i na 17 sekcijskih vrata veliko opterećenje zbog učestalog otvaranja, što dostiže i 70 otvaranja po vratima na dan.
TROHA-DIL, d.o.o., Bjelovar

Jedan od vodećih proizvođača PVC stolarije u Hrvatskoj na svojoj proizvodnoj hali u Bjelovaru ugradio je industrijska rolo vrata jer je zbog širine otvora kojima prolazi repromaterijal bilo potrebnih preko 6 metara širine. U industrijskim rolo vratima poduzeća TEKLA vrata taj je vodeći proizvođač PVC stolarije prepoznao čvrstoću i robusnost te pouzdanost i sigurnost za uporabu kod vrata širokih dimenzija.
INA d.d.

Hrvatski naftni gigant uz vrata na pogonima i na upravnoj zgradi na ulazu u garažu ugradio je industrijska rolo vrata poduzeća TEKLA vrata d.o.o.

Pogon Ivanić Grad

Upravna zgrada – Avenija Većeslava Holjevca

HRVATSKI DUHANI d.d. Virovitica, Kutjevo

ZM-DAL d.o.o., ŠibenikŠPOLJAR TRANSPORT d.o.o. - servisno skladišne hale, Pojatno

Veliki servisno skladišni prostor poduzeće Špoljar transporti je izgradilo u Pojatnom gdje je otvore na halama zatvorilo sa TEKLA industrijskim vratima te tako svojim zaposlenicima omogućilo brzo i jednostavno rukovanje vratima skladištenja robe i održavanja voznog parka.
BELINA d.o.o., Krapinske Toplice

CIOS d.o.o., Zagreb

STOLARIJA ĆUK, Stubičke Toplice

UNIKOMERC d.d., - servisna radionica, Špansko Zagreb

Štedbanka d.d., Zagreb

Yachting Pivatus - Proizvodnom Servisna hala, Muć kod Sinja


FERO-TERM

Skladišno izložbeni prostor, Šibenik

Skladišno izložbeni prostor, SesveteKAMGRAD d.o.o., stambeni objekt BK plus, Krapinske topliceRENAULT servis, Zadar

Renault se dokazuje svojim dizajnom i elegancijom pa su tako i na izložbeno servisnom centru u Zadru izabrali industrijska sekcijska vrata koje odgovaraju tim kriterijima. Odlučili su se za TEKLA industrijska sekcijska vrata tip SLW koja im omogućavaju veliki prolaz svjetlosti, a svojim visokim izolacijskim sposobnostima omogućavaju im i odličnu uštedu energije.
VOLVO servis, Zadar

Novi izložbeno-servisni salon Volvo u Zadru odlikuju trajna švedska čvrstoća i sigurnost u kombinaciji sa njemačkom, također dokazanom kvalitetom koju predstavljaju Volvo i TEKLA industrijska vrata.AM TURIST d.o.o., Zaprešić

AEQUITAS d.o.o. - Stambena zgrada Zlatarska ulica, Zagreb

INVEST ZADAR d.o.o.- Vile Diklo Zadar

DVD Šolta

Kako bi intervencija uvijek bila pravovremena i ne bi bila spriječena u nijednoj situaciji pa ni u slučaju nestanka struje. Tako su i industrijska sekcijska vrata na objektu DVD Šolte opremljena pogonom sa brzom deblokadom s poda kako bi u takvim situacijama bio omogućen nesmetani izlaz vozila u djeliću sekunde te brza intervencija.


KEDO - Ville Remete

EXOR d.o.o.

Termo Tehnika inženjering, Proizvodna hala, Sveti Križ Začretje

INOX CENTAR, Sesvete

Auto Salon Klarić, Soblinec- Sesvete

Klesarstvo Večej, Ivanić Grad

HERJAVIĆ BETON, Sesvete- Popovec

Preradarstvo Baneković, Visoko

Graniti Sušec, proizvodna hala Sv. Ivan Zelina

OMV Poreč, benzinska postaja i autopraonica

Transporti Arno, Varaždin

AMILEO- PVC Stolarija- proizvodna hala, Soblinec

IKS Pavić - PVC Stolarija, Jelkovec Sesvete

DEGRAD- Stambeni objekt Špansko

EXCLUSIVNE VILE SKALABABIN, Vodnjan

PIVOVARA LIČANKA, Velebitsko pivo, Gospić-Pazarište

RÖFIX HRVATSKA, proizvodni pogon, Siverić kod Drniša

STAMBENO NASELJE ASOS, Gračani Zagreb


ORION GRUPA

Stambeni kompleks Lanište, Zagreb


Kontaktirajte nas za više informacija o suradnji s nama.Tekla vrata d.o.o.
Fra Dominika Mandića 1, 10360 Sesvete

Tel: 01 7890 200
Telefax: 01/ 20 02 043
e-mail: prodaja@tekla.hr

POSLOVNICE:

Poslovnica Split
Vukovarska 168 a, 21000 Split

Tel:021/473-865
Fax:021/274-459
GSM: 099/241-7111
e-mail: split@tekla.hr

Poslovnica Zadar:
Antuna Barca 3G, 23000 Zadar

Tel:023/240-253
Fax:023/318-120
GSM: 098/330-700
e-mail: zadar@tekla.hr

Izjave zadovoljnih kupaca